Mijn favorieten

Ons kantoor

Ouwejan Vastgoed Advies BV is een adviesbureau op het gebied van onroerend goed en Makelaardij. Opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een actief kantoor dat bekend staat om zijn persoonlijke dienstverlening, betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. Het kwaliteitslabel NVM geeft u de zekerheid dat al uw zaken op een vakkundige en betrouwbare wijze worden behartigd.

Ouwejan vastgoed Advies BV heeft een gedegen marktpositie, met goed opgeleide medewerkers met bouwkundige en commerciele achtergrond. Deze combinatie levert u in kwalitatieve en/of kwantitatieve zin het hoogste rendement! Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven, gemeenten en instellingen. Onze advisering omvat woningen, bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, beleggingsobjecten, projectontwikkeling en projectbegeleiding.

Ouwejan Vastgoed Advies BV levert u samengevat hoogwaardige dienstverlening waarbij de te leveren kwaliteit voorop staat op basis van gedegen kennis van zaken, een uitgebreid relatienetwerk en plezierige communicatie. In een vrijblijvend gesprek maken wij graag nader kennis met U!

Wij nodigen u van harte uit langs te komen op ons kantoor aan de Kerkelaan nummer 8 te Heiloo

Met vriendelijke groet,

Rolf Ouwejan
Kantoor Vestiging Ouwejan Vastgoed Advies BV

Ouwejan Vastgoed Advies BV

Heiloo

Nijverheidsweg 31 A
1851 NW Heiloo
KvK nummer: 37071593
BTW nummer: NL8151.08.869.B.01